Select Bouw en Advies bestaat sinds 2011 maar heeft in dienst van grote aannemers een jaren lange allround ervaring opgedaan in bijna alle facetten van bouw, verbouw en renovatie. Vakbekwaamheid en goede opleidingen vormen de basis voor zelfstandig gaan en kunnen u het vertrouwen geven dat u mag verwachten van ons als bedrijf.

Select is een bouw bedrijf en adviesbureau, door de simpele reden dat niet iedereen dezelfde wensen heeft en niemand meer wil laten doen en betalen dan echt nodig is.

Wij kunnen alles voor u regelen en organiseren maar als u zelf veel kunt en wilt doen, kunnen wij ook alleen advies geven.

Omdat wij met veel zelfstandige mensen werken is voor ons geen project te groot of te klein. Het maakt niet uit of het een kleine klus is, regelmatig onderhoud of een grootschalig project. Het gaat er om dat het goed gebeurd en naar uw tevredenheid.

Alles wat u zelf goed kunt doen is het eerste verdiend dus werken wij net graag met u samen, dan als geheel voor u. Uiteindelijk komt het op hetzelfde neer, een geslaagd project en u als tevreden opdrachtgever.

Wij stellen daarom voor dat we elkaar eens vrijblijvend persoonlijk ontmoeten, daar worden we allebei wijzer van. Ondertussen kunt u op deze website al een redelijke eerste indruk opdoen.­­